Glædelig jul og godt nytår fra CCH MTB

Mountainbike-repræsentanterne Søren og Kim takker for året der gik, og hvilken sommer 😊 – en sommer med mange timer på vores super mountainbike-spor, fantastiske rejser og ture i et godt selskab sammen med CCH.
Et år hvor der blev brugt mange timer til bygning og vedligeholdelse af vores mountainbike-spor i CCH, samt starten på opbygning af vores egen teknikbane i Vinstrup. Sommeren blev til sidst for varm og tør til at færdiggøre det planlagte, men det gode arbejde fortsætter i 2019 😊
Sporarbejde.
Vi vil gerne takke alle som hver især har brugt 100-vis af timer på frivilligt arbejde med vedligeholdelse af spor i Bagterp Plantage, Tornby Klitplantage, det nye spor i Vinstrup, samt det store arbejde i bygning af vores nye teknikbane.
– Skulle man have energi og lyst til at være med i sporarbejde, kontakt gerne Søren Holt.
Sponsorer.
Vi takker vores sponsorer, for uden dem var det ikke økonomisk muligt at indkøbe udstyr, materialer m.m. til alle vores spor og aktiviteter. Derfor vil vi også takke de medlemmer der fremviser vores sponsorer i klubbens cykeltøj – uden denne støtte og synliggørelse – ingen sponsorer.
Guider og trænere.
Vi har i 2017-2018 fået mange nye på mountainbike i Hjørring, og for at fordele alle de nye mountainbikeryttere startede vi op med hele 5 niveauer (grøn, blå, rød, sort og orange) kørende i sæson 2018. Dette har krævet stor planlægning og hjælp fra medlemmerne, derfor stor tak til alle som trofast har støttet op omkring træningen og aktivt deltaget som guider/træner på vores træningsaftener.
Ny Facebook gruppe.
Vi har i CCH regi startet en ny gruppe for medlemmer som ønsker mere i retningen Enduro/Downhill/Trail (Orange gruppe). Dette tæt knyttet til vores nye teknikbane i Vinstrup. Der er i 2018 kørt forsøg med stage race i Vinstrup med elektroniks tidtagning, noget vi i 2019 vil eksperimentere mere med.

Vi håber at kunne fortsætte med vores opdeling i 5 grupper, og at der i 2019 er flere som ønsker at hjælpe til som guide og træner.
– Skulle i have mod på dette, så kontakt gerne Thomas Hansen.
Vi har lavet billede collage for 2018, som har det været et år med gode klubture, fede trænings-aftener, hyggeligt sporarbejde og et vindende år for CCH – Tag gerne dine cykel venner 😊
Tak for 2018 – vi glæder os til næste sæson med nye rejser, oplevelser og fantastiske venskaber.
Mvh Søren og Kim.