NYT FRA BESTYRELSEN APRIL 2019

Arbejdende udvalg

MTB kaptajnkoordinationsudvalget har sendt referat til bestyrelsen med oplysning om plan for kaptajnkørsel og forslag til udflugter for medlemmer. Desuden forslag til sociale arrangementer for de frivillige hjælpere i klubben. Bestyrelsen støtter op om disse gode initiativer med økonomi og en hjælpende hånd til at få de gode idéer gjort til virkelighed.

Sporudvalget arbejder fortsat ihærdigt i Tornby og Vinstrup og har desuden planlagt event for åbning af teknikbanen i Vinstrup den 4. Maj 2019. Bestyrelsen støtter også her de gode initiativer med økonomi og praktisk hjælp. Støt op om arrangementet ved at deltaget i åbningen af Teknikbanen J

Linjeløbet på Solhjem i Bjergby

Lørdag den 20/04/19 er det igen tid for afvikling af det store og flotte Linjeløb i Bjergby. Forberedelserne er i fuld gang i det rutinerede Linjeløbsudvalg. Det bliver særligt spændende i år, med deltagere i A-klassen og herunder dameryttere.

Kom og vær med som frivillig i en afgrænset opgave og med mulighed for at opleve løbet på tæt hold og bag kulisserne.

Vi lover høj underholdningsgaranti J

Standerhejsning og kontingent

Sæsonen er cyklet i gang og vi kan glæde os til de traditionelle aktiviteter i CCH og de øvrige aktiviteter der opstår løbende.

Lidt over halvdelen af klubbens medlemmer i 2018 har allerede betalt kontingent. Snart vil der blive sendt en reminder om betaling af kontingent på mail til de resterende medlemmer.

Husk at du kun modtaget nyhedsmails, hvis du har betalt kontingent. Så hvis du ikke har fået dette nyhedsbrev i din indbakke må du hellere komme en tur omkring medlemsdelen på hjemmesiden 😉

Fokus på at få flere børn på cyklerne i 2019

CCH vil i 2019 have fokus på, at give flere børn mulighed for at komme med i vores cykelfællesskab.

Vi vil derfor opfordre medlemmerne til, at invitere egne børn, børnebørn og andre børn i jeres omgangskreds til at deltage i børnetræningen på deres ”hverdagscykler”. Forældre inviteres med i børnetræningen som hjælpere, og forældre som selv har lyst til at prøve at køre på cykel i skoven inviteres til at deltage sammen med deres børn.

Bestyrelsen har besluttet at tage imod en vækstpakke fra DGI og vil sideløbende afdække muligheder for at styrke indsatsen yderligere.

Bestyrelsen arbejder mod et ambitiøst mål om, at invitere 100 børn og unge med på udflugt til Tour de France i Danmark i 2021!

 

Aktiviteter i CCH

20/04/19          Linjeløbet på Solhjem

01/05/19          Bestyrelsesmøde

                                                                                                            

Vi ses på cyklerne 🙂