Nyt fra bestyrelsen August 2020

Træningen:
Træningen med kaptajnerne er startet op efter sommerferien for både landevej og MTB. Hold øje med træningskalenderen for landevej og MTB.

Vi har i bestyrelsen været i dialog med 3 lokale personlige cykeltrænere, som hver er kommet med deres oplæg til hvad de kan tilbyde CCH i form af specifikke træningsprogrammer, implementering af træningsplaner, sparring og inspiration. Bestyrelsen vil nu gå videre i processen med at udvælge og tilknytte en af trænerne således at CCH bliver i stand til, at tilbyde klubbens medlemmer mere specifikke træningsprogrammer til opbygning af formen hen over vinterhalvåret. Bestyrelsen har et stort fokus på at de træningsprogrammer der tilbydes, både er til bredden, men også til de medlemmer som kører eller gerne vil køre på et højere niveau. Målet er at fremlægge den konkrete model til klubbens medlemmer senest primo oktober 2020.

DGI MTB Sommercup 2020
Den 26.08.20 skulle CCH have været vært for DGI MTB Sommercup i Tversted Plantage. Men DGI MTB Sommercup blev desværre aflyst, fordi forsamlingsforbuddet ikke blev hævet til 200 personer som forventet.

Grill aften:
Den 13. august blev der afholdt grillaften på Solhjem i forrygende vejr, hvor ca. 80 CCHer mødte op i højt humør for at spise kartoffelsalat og formandens hjemmelavede pølser. Vi, i bestyrelsen, er meget glade for at så mange mødte op og støttede arrangementet, selvom vi er i en speciel situation på grund af Covid-19.

Klubmesterskab
Klubmesterskabet for landevej og MTB skulle have været afholdt i juni måned, men blev som så meget andet ramt af Coronasituationen. Bestyrelsen har i bedste OL-stil valgt af udsætte klubmesterskabet til juni måned 2021 således at de nuværende klubmestre får lov til at være regerende mestre et år mere.

Corona virus
Vi følger stadig nøje udviklingen i Danmark. Med hensyn til planlagte arrangementer følger vi DCU og DGI’s anbefalinger vedr. afvikling af arrangementer

Aktiviteter i CCH
23.09.20             MTB Klubtur til Tjekkiet (stadig ledige plads, Henv.: Jens Rømer, jroemer@has.dk el. 52 19 40 50)

Alle medlemmer ønskes en god sensommer.

Vi “ses” på cyklerne