NYT FRA BESTYRELSEN JUNI 2018

Arbejdende udvalg
Vi har også til dette bestyrelsesmøde modtaget referat fra et arbejdende udvalg – nemlig Sporudvalget. Udvalget har orienteret bestyrelsen om deres arbejde og planer. Vore sporvedligehold og –udvikling er i meget kompetente og trygge hænder. Vi vil fremadrettet lægge referaterne i undermapper for de enkelte udvalg.

Førstehjælpskurser
Vi har desværre måtte aflyse vores planlagte førstehjælpskurser. Vi har besluttet, at planlægge nye datoer og udlevering af førstehjælpskit efter sommerferien og melder ud efter bestyrelsesmøde i august.

Nordjylland rundt
Nordjylland rundt blev afviklet med godt 700 tilmeldte, hvilket har gjort, at det allerede er besluttet at afholde løbet næste år.
Løbet blev afviklet ved hjælp fra ca. 50 frivillige hjælpere – tak for indsatsen til alle!

Grillaften
Vi afholder den årlige grillaften tirsdag den 19/06/18 på Solhjem i Bjergby. Vi håber at se rigtig mange af jer denne aften, hvor vi har bestilt godt vejr og indkøbt masser af pølser 🙂
Per, Erik, Kenneth og jeg vil være klar ved grillen, når I rammer Solhjem. Der kommer et opslag  om begivenheden på Facebook, så vi ved hvor mange pølser vi skal grille.

CCH events i august og september

Samarbejde med Fortuna/Dana Cup Sportscenter og cykelevent 15/09/18
Vi har indledt samarbejde med Dana Cup Sportscenter. I første omgang er CCH medarrangør af et stort cykelevent 15/09/18 i Hjørring sammen med DGI og Dana Cup Sportscenter. Salgs- og eventchef Dennis Morrild deltog i bestyrelsesmødet 06/06/18, hvor han præsenterede os for sin ambition om, at få langt mere cykelaktivitet og -turisme i Hjørring. Vi har aftalt løbende kontakt omkring idéer og events.

Vi får brug for frivillige til at være flagposter og stå i depoter og vi skriver ud om dette senere. Hvis du allerede nu ved, at du gerne vil være med som frivillig kan du skrive til bestyrelsen@cch-hj.dk.

DGI Kvindecup 15/8/18
Vi har lavet aftale med DGI om, at vi afholder en afdeling af kvindecuppen 15/08/18. Vi vil igen i år bruge sporet i Bagterp Plantage. Vi får brug for frivillige (mænd), så vi kan lade CCH damerne køre med J Vi lover, at der bliver noget godt at kigge på!

DGI Sommercup 04/09/18
Vi har lavet aftale med DGI om, at vi afholder en afdeling af årets sommercup 04/09/18. Vi vil også her bruge sporet i Bagterp Plantage. Vi får brug for frivillige til at afvikle løbet. Meld gerne ind på bestyrelsen@cch-hj.dk, hvis du kan afse 2-3 timer i godt selskab en af disse dage.

Plantageløbet 13/10/18 – 25 års jubilæum!
Vi skal afvikle Plantageløbet for 25. gang og har reserveret Tornby Klitplantage til dette løb, så vi kan tiltrække mange deltagere.

Bestyrelsen tager initiativ til, at der bliver lavet en promoveringsfilm inden løbet.

Vi får også her brug for hjælpere til at afvikle løbet og vil også gerne se mange CCH ryttere køre med.

Pavilloner
Vi har fået pavillonerne hjem, men endnu ikke fået printet logo på (se billedet). Det tager vi stilling til i august. I mellemtiden kan pavillonerne og beachflag med CCH logo lånes til løb, hvor flere CCH medlemmer deltager.

Skriv til bestyrelsen@cch-hj.dk, hvis du vil låne en pavillon.

Vi ønsker alle en rigtig god sommer og tak for indsatsen!
Bestyrelsen holder sommerferie indtil august. Vi vil gerne takke jer alle for jeres store indsats som frivillige, som ryttere, som udvalgsmedlemmer og som positive supportere for vores gode klubånd.

Vi glæder os til at fortsætte arbejdet om vores fælles klub i august 2018.

Rigtig god sommer!