NYT FRA BESTYRELSEN JUNI 2019

Arbejdende udvalg
De to kaptajnsudvalg på hhv. MTB og Landevej arbejder ihærdigt med at give mange en god oplevelse.

Tak for indsatsen!

Vi har desuden haft et ad hoc klubtursudvalg, som har tilrettelagt en dejlig klubtur til Silkeborg 13.-15. september 2019. Heldigvis støttede 20 medlemmer op om det gode tilbud, så klubturen kan gennemføres. Stor tak for indsatsen også her!

 

Kontingent
Vi har allerede fået mange kontingenter i hus, men de som endnu ikke kommet så langt – skynd jer at betale, så I kan være med til Grillfest!

Kommende aktiviteter
UDLÅN AF LANDEVEJSCYKLER

Vi har aftale med DGI om at låne en trailer med landevejscykler, som vi kan udlåne og derved give nye motionscyklister en chance for at prøve at køre med os. Vi vender tilbage med en begivenhed omkring tid og sted for dette.

KLUBFEST
Vi har besluttet at holde oktoberfest i november! Nærmere bestemt 09/11/19. Sæt kryds i kalenderen allerede nu, så vi kan blive så mange som muligt til festen. Vi vender tilbage med tilmeldingoplysninger.

SAMLET UDVALGSAFTEN
Vi har fået opfordring fra MTB kaptajnkoordinationsudvalget til at lave et fælles udvalgsarrangement. Vi har nu besluttet, at det skal være en fast årligt tilbagevendende begivenhed i vintersæsonen. Første gang bliver 26/02/20. Byd gerne ind med idéer og ønsker.

Aktiviteter i CCH
15/06/19          Nordjylland Rundt
20/06/19          Grillaften på Solhjem i Bjergby

Bestyrelsen ønsker alle medlemmer en rigtig god sommer 😊