NYT FRA BESTYRELSEN MAJ 2019

Arbejdende udvalg
Bestyrelsen har i samarbejde med Per Bundgaard Jensen nedsat et økonomiudvalg, hvori Per Bundgaard Jensen varetager opgaver omkring klubbens økonomi i samarbejde med kasserer Kenneth Maysfelt. Se også referat af bestyrelsesmøde vedr. dette.

Henvendelser til bestyrelsen vedr. økonomi og udlæg til aktiviteter i klubregi kan fortsat rettes til kasserer@cch-hj.dk.

 

Linjeløbet på Solhjem i Bjergby
Linjeløbet er igen afviklet med stor succes og denne gang med rekord deltagerantal og undtagelsesvist i det dejligste solskinsvejr. Det var en fornøjelse af se på og være en del af – det kan stærkt anbefales!

Derfor vil vi allerede nu opfordre jer til at reservere et par timer til en hjælpertjans påskelørdag 2020, da vi har brug for mange hjælpere denne dag. Det er det vi gør for hinanden!

 

Nordjylland rundt
Afholdes 15/06/19 fra Aalborg kaserner i Nørresundby. Her er der også mange sjove hjælperopgaver og vi vil gerne se så mange af jer som muligt denne dag – enten som hjælpere eller på cyklerne. Kontakt Per Bundgaard Jensen og hør nærmere.

 

Støtte til det Nordjyske cykelnetværk
Da vi gerne vil støtte arrangementer i vores naboklubber har vi besluttet at udvælge et forårsløb i én af naboklubberne, som udløser tilskud fra klubben ved deltagelse.

Vi har valgt NBC Rødspætteløbet 26/05/19. 

Send et billede af din betalte tilmelding til kasserer@cch-hj.dk, så får du 100,- refunderet.

Brønderslev Motionscykel Club BMC planlægger desuden sommercup og nordjysk mesterskab, som vi vil opfordre til at deltage i. Vi modtager mere info om dette senere.

 

Kontingent
Vi har allerede fået mange kontingenter i hus, men de som endnu ikke kommet så langt – skynd jer at betale, så I kan være med til Grillfest!

 

Klubtøj og sponsorperiode

Vi kan nu med glæde oplyse, at nuværende sponsorperiode er udvidet til og med 2021!
Det betyder, at vi igen vil købe tøj hjem i de modeller og størrelser i har efterspurgt.

Kontakt Maria Weinkouff tlf. 61 36 68 14 ved spørgsmål eller bestilling.

 

Aktiviteter i CCH
15/06/19          Nordjylland Rundt
20/06/19          Grillaften på Solhjem i Bjergby

Vi ses på cyklerne 😊