Nyt fra bestyrelsen marts 2021

Standerhejsning
Efter et år med Coronarestriktioner starter CCH sæsonen med standerhejsning  den 27. marts kl 13:30, hvor både CCH’s medlemmer og nye medlemmer er velkomne. Af hensyn til mulighed for smitteopsporing er der tvungen tilmelding for både nye og for eksisterende medlemmer

Standerhejsningen vil selvfølgelig overholde de aktuelle retningslinjer hvorfor vi opdeler og tilmelder os i hold.
Vi kører fra Tømrermester Thomas Sørensen, Rømøvej 11, Hjørring.

Træningen
Så er der godt nyt for CCH/MTB Ungdom – fra og med torsdag den 8. april 2021 starter MTB børne og ungdomstræningen op igen. Det bliver Dennis Melgaard og Martin Sørensen som kommer til at stå for træningen. Træningstidspunktet er ændret til 17:00 – 18:15.
Yderligere info på https://cch-hj.dk/mtb/borne-og-ungdomstraening

Hvis der er forældre (og voksne MTB ryttere), der gerne vil med på turen, er de meget velkommen.

Rigtig god fornøjelse med jeres træning

Landevejs kaptajns online møde mandag den 22. marts kl. 19.00 på FB side under CCH Kaptajner gruppen, hvor vi fra bestyrelsen gerne vil opfordre så mange som muligt til at deltage.

Såfremt man ønsker at deltage i mødet, og ikke er en del af denne FB gruppe, så kontakt Kim Andersen eller Claus Drivsholm.  (se kontakt oplysninger på cch-hj.dk)

MTB trænergruppen
Der er fuld gang i planlægning af forårets træningsprogram. Har du lyst til at give en tørn med som træner for MTB holdene, kan du kontakte Kim Espersen (se kontakt oplysninger på cch-hj.dk)

Kontingent
Der er åbnet for indbetaling af kontingent, medlemmer fra 2020, kan forsat vælge halv kontingent for 2021 som kompensation for 2020s manglende/aflyste aktiviteter.
Kontingent skal være betalt inden standerhejsning.

Husk også at du kun modtager OptimizarR trænings programmer, som vi siden uge 1 har sendt ud til CCH medlemmer, hvis du har betalt kontingent for 2021

Synlighed
For promovere vores klub og gøre den mere synlig vil vi gerne opfordre til at medlemmerne tager deres mobil op af baglommen og tage nogle gode billeder og video fra jeres cykel ture og sender dem til cch.promotion@gmail.com. Skriv gerne en kort tekst til billederne eller video – så vil Anne Katrine Lyndorff sørge for at det bliver delt på vores sociale medier
Sportslige hilsner
Bestyrelsen