NYT FRA BESTYRELSEN SEPTEMBER 2018

Arbejdende udvalg

PR-udvalget har nu konstitueret sig og lagt en PR strategi, som i de store linjer går ud på, at alle klubbens aktiviteter som minimum omtales på hjemmesiden og gerne også i papir- og webaviser i lokalområdet.

PR udvalget består p.t. af Jørgen Sindal, Jan Ritter og Tine Christensen og der er plads til flere. Uanset om man har lyst til at være en del af udvalget er man altid velkommen til at sende tekst og billeder fra de CCH aktiviteter man har deltaget i til én i udvalget.

Cup-udvalget skal have første møde i forbindelse med plantageløbet 13. Oktober.

Vi vil desuden gerne have igangsat et aktivitetsudvalg, som kan tage sig af sociale aktiviteter. Vi har en række idéer til klubaftener i de mørke vintermåneder. Vi arbejder videre med idéerne, og vil meget gerne have input fra jer til emner, også selvom man ikke har lyst til at være en del af udvalget. Skriv gerne til os på bestyrelsen@cch-hj.dk, hvis du har en idé eller lyst til at være med i aktivitetsudvalget.

Førstehjælpskurser

Vi tager kontakt til DGI, da vi har udtømt de øvrige kontakter vi har forsøgt os med. Vi vil prioritere kursus til MTB kaptajner snarest muligt, da MTB kaptajnerne fortsat kører i skoven i den mørke periode. Vi vil holde et endnu et kursus for Landevejskaptajner/MTB kaptajner senest januar/februar 2019.

Sporbyggerkursus

Afvikles i Tornby med deltagelse fra Sporbyggerudvalget den 16. September.

CCH events

DGI Kvindecup, Klubmesterskabet og DGI Sommercup blev afviklet med flot hjælp fra mange frivillige. Tak for jeres indsats for at lave et godt arrangement for deltagerne.

Plantageløbet 13/10/18 – 25 års jubilæum!

Planlægning af løb for børn og voksne er godt i gang. Der bliver også her brug for frivillige hjælpere til at lave en godt arrangement for forhåbentligt mange deltagere. Prisen er der i hvert fald ikke noget i vejen med – 25 kr! Vi håber også at mange CCH medlemmer har lyst til at deltage!

Klubfest

Vi arbejder i øjeblikket på at afholde Klubfesten i lokalerne i Tornbyhallen, hvor vi kan lade os transportere af ”Grisen”. Vi undersøger muligheder for at låne hallen 27/10/18 eller 03/11/18. Vi melder en dato ud hurtigst muligt. Vi håber også her at se så mange af jer som muligt J

Klubaftener i de mørke vintermåneder – brug af cykelcomputer

Vi har brug for 2-3 medlemmer, der kan dele viden om brug af cykelcomputer så vi er mange flere der kan få meget mere glæde af vores grej – herunder også nedtagning af ruter til cykelcomputeren. Skriv til os på bestyrelsen@cch-hj.dk hvis du vil dele din viden J

 

Vi ses på cyklerne!