Solskins Linjeløb i Bjergby med rekorddeltagelse

Cykle Clubben Hjørring afholdt lørdag den 20. April det traditionsrige Linjeløb  fra Solhjem i Bjergby. Solen skinnede fra en skyfri himmel hele dagen og vinden holdt sig på få meter pr. sekund.

I år var der 683 ryttere tilmeldt fra hele Danmark og fra vores nabolande. Deltagerne var børn, unge, damer og Herrer fra række U11-A fordelt på 20 klasser for drenge/piger og kvinder/mænd.

Alle deltagere gav sig fuldt ud i de bakkede omgivelser omkring Bjergby. Der blev kørt flot, godt og hurtigt.

De hurtigste A-ryttere havde politieskorte og med i billedet hørte en række af følge og servicebiler.

Sikkert et noget usædvanligt aktivitetsniveau i Bjergby på en solskinsfridag, men lokalbefolkningen tog pænt imod CCH’s inviterede gæster og kørte villigt en mindre omvej udenom Bjergby i de timer løbet varede.

Nogle enkelte ryttere måtte desværre en tur i asfalten, men fik hurtig og kompetent hjælp og behandling af frivillige sygeplejersker.

Løbet blev som vanligt planlagt og afviklet af det velfungerende Linjeløbsudvalg og en 80 frivillige CCH medlemmer, 6 kommissærer fra DCU og en pølsemand. Alt i alt en flot og fascinerende oplevelse at se så mange flotte cykler og ryttere i Bjergby på en solskinslørdag i det velafviklede Linjeløb.

Det kan vi kun være stolte af!

 

Billeder , taget af Kim Hansen, kan ses her