Vi mangler fortsat seriøst hjælpere!!!

Sparekassen Vendsyssel Linjeløbet d. 20/4-19.

 

Kære alle CCH medlemmer.

Dagene bliver længerere og lunere… Foråret er på vej. Det betyder at CCH snart skal afholde det årlige licenscykelløb i Bjergby.

 

Lørdag d. 20. April 2019 afholdes Sparekassen Vendsyssel Linjeløbet, som lige som de sidste par år er en del af en større cup i påsken : Craft Cup – 3 dage i Nord.

De sidste år har der været 400-500 deltagende licensryttere –både danske og udenlandske. Vi regner selvfølgelig med mindst lige så mange i år, så der bliver rig mulighed for at se rigtigt cykelløb på tætteste hold. Og det plejer at være en rigtig hyggelig dag.

For at få dette store arrangement til at køre perfekt, er vi meget afhængige af jeres hjælp. Opgaverne på dagen vil bl.a. gå ud på at stå flagpost rundt på ruterne eller hjælpe i start-/målområdet. Desuden skal vi bruge en hel del kagebagere :o) og nogle chauffører til at køre foran de forskellige cykelfelter.

Vi mødes ved Aktivitetshuset Solhjemmet, Præstevænget 1, Bjergby kl. 8.30. Men hvis du eventuelt kun kan hjælpe nogle timer (formiddag/over middag), så meld dig endelig alligevel. CCH sørger selvfølgelig for forplejning til alle hjælpere på dagen.

Hvis din ægtefælle/dine forældre mv. skulle have lyst til at hjælpe, er de også mere end velkomne.

Meld dig som hjælper på: weinkouff81@hotmail.com eller tlf: 61366814. Gerne hurtigt, så vi kan danne os et overblik. Oplys gerne dit tlf.nr. ved tilmeldingen. Skriv/ring endelig, hvis du skulle have spørgsmål til ovenstående.

 

Med venlig hilsen

Løbsudvalget, Maria W. Pedersen